پروژه کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۰۰۰۰ قطعه

پروژه کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی  به ظرفیت ۱۰۰۰۰ قطعه در ۱۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

خلاصه طرح :

کل سرمایه گذاری طرح : ۱۳۲۰۶۸۲۰۰۰              ریال

سرمایه گذاری جدید طرح : ۱۲۸۰۶۸۲۰۰۰                    ریال

سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : ۷۶۰۰۰۰۰۰۰          ریال   

سهم الشرکه نقدی متقاضی : ۴۰۸۰۷۲۰۰۰             ریال

سود دوران مشارکت : ۱۰۲۶۰۰۰۰۰                              ریال

ساختمان وتاسیسات : ۸۶۸۷۰۲۰۰۰                     ریال

ماشین آلات و تجهیزات : ۲۹۹۳۸۰۰۰۰                ریال

پرسنل : ۸۵۴۷۶۰۰۰                               ریال

هزینه جاری : ۸۵۳۲۵۳۰۰۰                               ریال

استهلاک : ۷۳۳۷۳۰۰۰                                     ریال

ارزش تولیدات : ۱۱۳۴۶۰۰۰۰۰                         ریال

سود تسهیلات : ۵/۱۳ %

 

عملیات طرح :

شامل:

 1ـ ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

۲ـ تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره ۲

۳ـ پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره ۳

۴ـ هزینه های جاری طبق جدول شماره ۴

۵ـ تولیدات طرح طبق جدول شماره ۷

۶ – پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره ۸

تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

  هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی ۵ دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

مقدمه :

روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی ۵ دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

خلاصه طرح :

با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

  • نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود ۵۰ % و در مرغ حدود ۲۵ % است .
  • کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .
  • پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .
  • سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود ۵۰ گرم بعد از ۶ تا ۸ هفته به حدود ۴۰ برابر وزن خود خواهد رسید .
  • ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب ۲ تا ۲/۲ و در گوساله و گاو بین ۶ تا ۹ % متغیر است .

صدور پیش فاکتور و پرداخت آنلاین و دانلود

توضیحات بیشتر و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *