پاورپوینت بررسی بوتولیسم

پاورپوینت بررسی بوتولیسم در ۲۸ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه

نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند

متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند :

۱-  باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند

مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های   F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬        شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها.

۲- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند

مانند ویبریوپارا همولیتیکوس.

۳- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند.


صدور پیش فاکتور و پرداخت آنلاین و دانلود

توضیحات بیشتر و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *