پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت  روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در ۱۰اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

فهرست مطالب

žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

۱٫هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

۲٫سیستم مداوم هیدرولیز

۳٫هیدرولیز اسید – آنزیم

۴٫هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

ž ž

žهیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از ۲ نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(۱→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

صدور پیش فاکتور و پرداخت آنلاین و دانلود

توضیحات بیشتر و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *