پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر در ۲۱ اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر


مقدمه

پروتئین شیر:


 

ساختمان میسل:


در شیر حدود ۹۵% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند


انعقاد شیر:


میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود ۶٫۷ به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

 دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.۱انعقاد آنزیمی .۲انعقاد اسیدی

 

صدور پیش فاکتور و پرداخت آنلاین و دانلود

توضیحات بیشتر و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *