پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت  فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در ۲۴اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


فرآیند تولید و بسته بندی کشمش


مقدمه: 


خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و … را خشک می کنند.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.

ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به ۲۲۰میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
کشمش خشکباری  خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.

کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی  نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه  خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.


فواید کشمش :


کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و …می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C  است.

کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

کشمش  منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد. n nکشمش  محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود ۶۰۰ گرم کشمش ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۲ تا ۴میلی گرم آهن دارد. n nکشمش موجب کاهش استرس می گردد.

 

صدور پیش فاکتور و پرداخت آنلاین و دانلود

توضیحات بیشتر و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *